Saturday, 5 January 2013

3
Komen

Pembuka 2013...

Assalamualaikum dan Salam 1Malaysia.. dah lama tak update blog.. Terlalu busy.. busy busy pun facebook tak tinggal jugak.. hehehe.. Alhamdulillah,  saya dapat 28.5 dari 30 markah untuk penghasilan blog ini. Terima kasih kepada Cik Haslinda yang memberi tunjuk ajar.. Okay, rasanya takde apa yang saya bole share untuk post kali ini. Dalam kesibukan melayan karenah kanak-kanak prasekolah tahun 2013 ini, sempatlah saya snap pic mereka. Untuk tahun ini, ia merupakan kali pertama saya dapat menyediakan uniform dan baju sukan murid-murid prasekolah seawal persekolahan. Hari pertama persekolahan mereka telah dapat memakai uniform prasekolah, hari kedua baju sukan prasekolah.. Perancangan seawal yang mungkin telah dilaksanakan.. Terima kasih juga kepada PPM saya yang telah bekerjasama dengan saya dalam semua kerja-kerja pengurusan prasekolah... She the best... Inilah wajah-wajah murid saya tahun 2013...
First day... Tekun kan... hehehe...

Second day.... peaceeee....